fk_novi_pazar

Novi Pazar se poslednjeg dana pojačava šestoricom

 

Novi Pazar će se sutra, poslednjeg dana prelaznog roka, pojačati čak šestoricom novih fudbalera, objavljeno je večeras iz novog člana Super lige Srbije.

-Procenili smo da su nam neophodna pojačanja, posebno u odbrani, pa smo postigli dogovor sa golmanom Seadom Ramovićem, štoperima Aleksandrom Petrovićem, Zoranom Šupićem i Edinom Ferizovićem, kao i veznim igračima Semirom Hadžibulićem i Markom Mugošom – rekao je portparol kluba Redžep Korać radiju Sto plus.

Povezana vest:  Murinjo: Real može započeti novu eru u evropskom fudbalu

Ramović u Novi Pazar stiže iz turskog Sivaš spora. Najbolje partije pružao je kao član nemačkog Volsburga i norveškog Tromsoa. Petrović je doskorašnji fudbaler Slobode Point Sevojno, sa ranijim stažom u Radu, lučanskoj Mladosti i BASK-u.

Šupić je u poslednje četiri sezone nastupao za mađarske klubove Lombard-Papa, Diožđer i Đer ETO; pre toga igrao je u Bežaniji i OFK Beogradu. Mugoša stiže iz Jagodine, čiji dres je nosio kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde, a ranije je bio u podgoričkoj Budućnosti i Borcu iz Čačka.

Povezana vest:  Zvezda bolja od Borca, povratak na drugo mesto tabele

Ferizović i Hadžibulić su povratnici u Novi Pazar. Ferizovićev poslednji klub je Besa iz Albanije, a Hadžibulićev gruzijski Dinamo iz Tbilisija. Promocija poslednjih pojačanja, kao i novog šefa stručnog štaba Nenada Milovanovića, planirana je za 1. septembar.

Novi Pazar je posle tri kola u Super ligi Srbije na poslednjem mestu, bez osvojenog boda i sa gol-razlikom 0:11. Novopazarci će u četvrtom kolu dočekati Spartak iz Subotice.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Lasana Diara propušta Mundijal