petkovic_trening

Nikola Petković odradio prvi trening u Zvezdi

 

Novo pojačanje u FK Crvena zvezda Nikola Petković odradio je u četvrtak prvi trening u dresu Zvezde. Na pomoćnom terenu Marakane crveno beli su nastavili sa radom, posle par dana pauze, a već u ponedeljak će igrači Zvezde odigrati prijateljski – humanitarni meč sa Dinamom iz Pančeva.

Novi igrač sa brojem 55 Petković je na treningu pružio maksimum, jer kako je I rekao želi da se nametne, od starta, Prosinečkom.

Povezana vest:  Male šanse da Vilja zaigra ove sezone

– Ugovor je na moje veliko zadovoljstvo, a nadam se i kluba, potpisan na dve godine, sa mogućnošću da se saradnja produži na još jednu sezonu. Fizički sam dosta spreman. Jasno mi je  kakve su ambicije kluba, titula je imperativ, i siguran sam da Zvezda ima kvaliteta i snage da je osvoji – rekao je Petković i dodao:

Povezana vest:  Ančeloti: Nema nazad, meč sa Seviljom najvažniji

– O treneru Prosinečkom je suvišno trošiti reči, svi znamo ko je on i kakav je igrač bio. Ne poznajem mnogo saigrača, ali znam da ću se brzo uklopiti, i da sa te strane neće biti nikakvih problema. Jedva čekam da počnem sa treninzima i utakmicama – jasan je Petković koji je ponovo zadužio svoj omiljeni broj pedeset i pet.

Povezana vest:  Enrike u Barseloni do 2017.

PHOTO: ataimages.rs

bajkovic_i_petkovic_trening