bajkovic_zvezda_ren_1

ZVEZDA ZA ZVEZDANU

Bajković: Pokažimo humanost

 

Golman Crvene zvezde Boban Bajković pred prijateljsku utakmicu koju Crvena zvezda igra u ponedeljak od 17 časova protiv Dinama u Pančevu, rekao je da očekuje da ovaj test meč bude dobra provera pred nastavak šampionata sledećeg vikenda.

– Nakon serije teških mečeva i gustog rasporeda, pauza nam je više nego dobrodošla. Radimo vredno i spremamo se za nove pobede. Mislim da ćemo kako sezona odmiče biti sve bolji i uigraniji, i ako nas povrede zaobiđu, a iskreno se nadam da hoće, ne vidim ko bi mogao da nas zaustavi na putu ka tituli. Trener Prosinečki će verovatno ukazati priliku većini igrača da se nametnu i pokažu koliko mogu u ovom trenutku – rezonuje Bajković.

Povezana vest:  Kolumbijski reprezentativci opljačkani u Madridu

Utakmica u Pančevu imaće i humanitarni krakter, jer će deo prihoda od prodatih ulaznica čija je cena dvesta dinara, biti prosleđen za lečenje Zvezdane Jurice, šestogodišnje devojčice koja boluje od Batenove bolesti, i materijalna sredstva su joj neophodna za odlazak na operaciju u Kinu.

– Nadam se da će doći dosta ljudi, i da ćemo svi zajedno dati doprinos Zvezdaninom izlečenju. Apelujem u svoje i u ime svojih saigrača na Pančevce i sve druge, da u skladu sa svojim materijalnim mogućnostima pomognemo Zvezdani da ozdravi – rekao je Zvezdin čuvar mreže.

Povezana vest:  Falkao: Pogrešio sam dolaskom u Mančester

Podsećamo vas da je za potrebe Zvezdaninog lečenja, grad Pančevo otvorio broj za slanje SMS poruka. Ova opcija omogućena je svim korisnicima koji koriste usluge Telekoma Srbija i VIP mobilnih operatera. Cena poruke je 50 dinara, a potrebno je poslati je na broj 1771. Takođe svoju humanost možete iskazati tako što ćete u skladu sa svojim mogućnostima donirati novac na račun oca obolele devojčice, Zorana. Broj računa je: 160-5610200018878-72, i otvoren je u banci Intesa.

Povezana vest:  Petr Čeh se povukao iz reprezentacije Češke

Karte za utakmicu su u prodaji, i mogu se nabaviti na tri lokacije. U holu gradske uprave Pančevo, u sportskom centru „Strelište“, i u domu kulture u centru Pančeva.