cesare_prandelli

Prandeli, Bufon i Baloteli posetili zatvor u Firenci

 

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Ćezare Prandeli i igrači Ðanluiđi Bufon i Mario Baloteli posetili su zatvor Solićijano u Firenci u kojem ih je većina zatvorenika srdačno dočekala, ali su neki od njih imali šta i da zamere zvezdama Azura.

-Fudbaleri zarađuju mnogo novca, ali im to nije dovoljno, pa sada pokušavaju i kroz klađenje da dođu do dodatne zarade. Mi smo ti kojima je novac potreban – rekao je jedan od zatvorenika, a preneli su italijanski mediji.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati utakmica 2. kola, strelci i tabela Super lige

Atmosfera se, ipak, brzo promenila na bolje kada su Bufon, Baloteli i Prandeli počeli da odgovaraju na pitanja znatiželjnih zatvorenika.

-Kad sam dobio poziv nisam se dvoumio ni trenutka da li da dođem. Momci, nemojte nikada da odustanete, jer svako dobije priliku u životu – poručio je Baloteli zatvorenicima.

Golman Bufon rekao je zatvorenicima da dobro razmisle o tome šta će raditi kada izađu iz Solićijana.

Povezana vest:  Rumenige: Bejlov transfer u Real prekretnica u fudbalu

-Kada izađete odavde, bićete gospodari svojih života i naučićete da ga cenite više nego do sada – kazao je čuvar mreže Juventusa.

Reprezentacija Italije sinoć je u Firenci pobedila Sloveniju sa 1:0 i izborila plasman na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj sledeće godine. Naredni duel Italijani ce igrati 7. oktobra u Beogradu protiv Srbije.