Fernando Torres Chelsea

Tores: Možemo srećni da idemo na odmor

Najbolji strelac londonskog Čelsija Fernando Tores rekao je danas da je ekipa zaslužila treće mesto i plasman u Ligu šampiona i dodao da mu je drago što je igrao bolje nego prošle sezone.
-Zaslužili smo da budemo među tri najbolja tima u Premijer ligi. To nam je bio glavni cilj u poslednjih nekoliko meseci i srećni smo što ćemo ponovo igrati u Ligi šampiona – kazao je Tores za sajt londonskog kluba. 
On je naveo da „plavci“ moraju da izvuku pouke iz grešaka koje su pravili ove sezone, ali je podsetio da je na kraju na Stamford Bridž ove nedelje stigao jedan trofej – Liga Evrope.
-Ovo je bila sjajna nedelja za klub, igrače i navijače. Ostvarili smo dva zacrtana cilja i sada možemo da idemo na odmor sa saznanjem da smo obavili posao na pravi način. Takođe, lično sam zadovoljan učinkom ove sezone, osećam se mnogo bolje i zato sam veoma srećan – istakao je španski reprezentativac.
Tores je juče dao pobednički gol protiv Evertona (2:1), što je bio njegov prvi prvenstveni pogodak od decembra prošle godine. „Poslednjih meseci sam više igrao evropske i kup utakmice. Prošlo je dosta vremena od poslednjeg gola u šampionatu, ali već sam sada koncentrisan na sledeću sezonu“, zaključio je Tores koji je, računajući sva takmičenja, ove sezone dao 22 gola.

Povezana vest:  Njukasl bez Krula naredna tri meča