stanojevic_2_kolo

Stanojević: Znamo da se nosimo sa problemima

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević ocenio je danas da na njegovu ekipu neće uticati priče o turbulencijama i sukobima u klubu i da će već u subotu protiv Jagodine pokazati pobednički karakter.

-Još u prošlom kolu protiv OFK Beograda igrači su pokazali da imaju snage. Svi smo zajedno u ovome, ali pokazali smo da kao ekipa možemo da izađemo iz problema. Siguran sam da raznorazne priče neće uticati na igrače i već sutra idemo u nove pobede- rekao je Stanojević na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Povezana vest:  Luković: Stanković obeležio dve decenije srpskog fudbala

Nakon prvenstvenog poraza od Slobode Sevojno i irskog Šamroka, upravni odbor Partizana raspravljao je o Stanojeviću, koji je i javno izrazio svoje nezadoljstvo određenim potezima klupskog rukovodstva.

Partizanov sutrašnji rival, Jagodina, do sada je zabeležila jedan remi i dva poraza.

-Znamo kako igra Jagodina, ali nećemo se mi prilagođavati. Želim da od prvog minuta dominiramo na njihovoj polovini i da nametnemo svoj stil igre. Ne razmišljamo ni o čemu drugom, osim o pobedi – istakao je Stanojević.

Povezana vest:  Vojvodina ispustila pobedu u poslednjem minutu

On je rekao da će tek posle današnjeg treninga znati da li u tim može da uvrsti levog beka Vladimira Volkova koji se oporavlja od povrede. Stanojević je dodao i da ne veruje da će novajlija David Manja iz Centralnoafričke Republike sutra debitovati za crno-bele.

-Teško da će on sutra moći da igra. Potrebno mu je vreme da se upozna sa ekipom, a i nedavno se vratio iz Afrike gde je igrao meč za reprezentaciju – zaključio je Stanojević.

Povezana vest:  Partizan potvrdio: Stevanović u Mančester sitiju

Utakmica četvrtog kola Superlige Jagodina-Partizan igra se sutra od 16.30 na gradskom stadionu u Jagodini.