Predsednik Real Madrida Floentino Peres rekao je da još uvek nije razgovarao sa najboljim fudbalerom sveta Kristijanom Ronaldom, ali da će to uraditi pošto se Portugalac vrati sa Kupa konfederacija iz Rusije, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC).

-Jedino što mogu da kažem je da je Ronaldo igrač Real Madrida – rekao je Peres, koji je juče ponovo izabran na funkciju predsednika.

Povezana vest:  Inter i Napoli žele da angažuju Mihajlovića?

Ronaldo je razočaran što je u Španiji optužen za višemilionsku utaju poreza, pa je odlučio na napusti prvaka Evrope.

-Očigledno je da se nešto dogodili, nešto što je povredilo njegov kredibilitet. Siguran sam da će nam reći kada bude došao i tada ćemo videti – rekao je Peres za španski radio Onda sero (Onda Cero).

Povezana vest:  Krasić: Želim da osvajam trofeje s Juventusom i ovde završiti karijeru

Ovaj 32-godišnji napadač je prošlog novmebra potpisao petogodišnji ugovor s Real Madridom, ali se od nedavno spominje njegov povratak u Mančester junajted. Peres je rekao da ne želi da remeti reprezentaciju Portugala na Kupu konfederacija pričama o Ronaldu.

-Ronaldo samo želi da bude najbolji na svetu, a ako želi da napusti Real Madrid, to neće biti za novac. Moram da ga odbrani i kao igrača i kao čoveka po svaku cenu – rekao je Peres.

Povezana vest:  Sneg doneo probleme, odložena većina utakmica 18. kola Premiershipa

On je dodao da bi Madridjani tek trebalo da dobije ponude za Alvara Moratu, Hamesa Rodrigesa, kao i Ronalda od Mančester junajteda, ali da je njegova želja da svi ostanu u Realu.