robert_prosinecki_ven_cz

Prosinečki: Favoriti smo, idemo na pobedu

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je danas uoči susreta sa BSK-om iz Borče da je njegov tim favorit i da će ići na pobedu u utakmici četvrtog kola domaćeg prvenstva.

-Zvezda u svaku utakmicu ulazi maksimalno motivisana. Favoriti smo u sutrašnjem duelu i očekujem dobru utakmicu i rezultat. Nadam se da će navijači nastaviti da dolaze na stadion u velikom broju i da će uživati u sutrašnjem duelu – rekao je Prosinečki.

Povezana vest:  Legenda brazilskog fudbala Sokrates umro u bolnici

On je dodao da je ekipa dobro trenirala za vreme dvonedeljne pazue i da je taj period iskorišćen za pripremu predstojećih utakmica u šampionatu.

-Dugo nismo igrali, 14 dana, a iznenađenja su moguća kada se igra posle tolike pauze. Nadam se da se nama to neće dogoditi – rekao je trener „crveno-belih“.

Prosinečki je naveo da će se za tim odlučiti posle današnjeg treninga i uvida u kakvom su stanju fudbaleri koji su imali reprezentativne obaveze.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Milan i Borusija kroz iglene uši, šestica Barselone

-Petković je dobro fizički pripremljen, igrao je poslednjih šest meseci, ali tek je došao i privikava se na naš stil igre. Neće biti u startnoj postavi, ali dobiće priliku već u narednim utakmicama – rekao je Prosinečki.

Utakmica Crvena zvezda-BSK igra se sutra od 18.30 časova na stadionu Crvene zvezde, dok će u uveretiri tog meča „crveno-bele“ fudbalerke od 16 časova dočekati ekipu Mačve iz Šapca.

Povezana vest:  RTS prenosi dvomeč Zvezde i Krasnodara