kaka_van_persie_predators

Penale za finale adidas predator lige

U subotu 10. septembra 2011. godine od 13 sati, na fudbalskom terenu u Delta City-u, održaće se polufinale adidas Predator lige. Poklonici fudbala koji su u periodu od 29. avgusta do 6. septembra posetili adidas prodavnice u Beogradu i Novom Sadu i tamo iskoristili priliku da se fotografišu u Predator kopačkama dobili su šansu da zaigraju u polufinalu Predator lige. 50 “predatora” čije su fotografije dobile najviše lajkova na mikrosajtu www.predatorliga.com , šutiraju penale za finale!

Povezana vest:  UEFA pokrenula istrage protiv Monpeljea i Olimpijakosa

Najuspešniji polufinalisti će u finalnom fudbalskom meču u ponedeljak 12.septembra na terenima FK Brodarac na Novom Beogradu, odmeriti snage sa poznatim “predatorima”: Gruom, Dejanom Pantelićem, Željkom Vasićem, Ajs Nigrutinom, Nenadom Okanovićem, Markom Živićem, Nebojšom Viškovićem, Markom Đurovskim, Milošem Šaranovićem, Markom Avramovićem i Lukom Tešanovićem.

adidas je nedavno lansirao adipower Predator vizionarske fudbalske kopačke kreirane tako da odgovore zahtevima modernog fudbala. Ovogodišnja verzija poznatog Predator modela objedinjuje i jedinstvene tehnologije koje ove kopačke čine savršenim za ultimativnu kontrolu lopte.

Povezana vest:  POSLE MEČA VENTSPILS-CRVENA ZVEZDA, Bajković: Možemo mnogo bolje