arsen_venger_kzn_malaVenger: Mogao bih da napišem knjigu o paklenom letu

Arsen Venger, francuski fudbalski stručnjak na klupi londonskog Arsenala, proživljava prilično teške trenutke na klupi svoje ekipe. Sve je počelo lošim igrama u drugom delu prošle sezone.

Tako je Arsenal zauzeo tek četvrto mesto na kraju Premiershipa, iako su se nekoliko kola pre kraja čak nadali i naslovu prvaka. Još gore je na startu nove sezone, pa tako Arsenal nakon tri kola nema niti jednu pobedu (remi i dva poraza). Definitivno ih je poljuljao poraz na Old Trafordu kada ih je Mančester Junajted pobedio 8-2.

Povezana vest:  PROGLAŠENI ŠAMPIONI U MALOM FUDBALU MEĐU OSNOVCIMA

-Mogao bih knjigu napisati o svom paklenom letu koje sam proživeo. Zapravo, ne bi to bio opis onoga što se meni događalo, već svim ljudima u Arsenalu i verovatno onima koji navijaju za ovaj klub – krenuo je sa žalopojkama Venger i nastavio:

-Celo leto se pričalo o odlasku naša dva najbolja fudbalera, o Fabregasu i Nasriju. Na kraju se to dogodilo, a zamislite samo kako su se osećali svi oni koji su ostali u našoj svlačionici. Veliki igrači su odlazili, a retki su dolazili. Bilo je to deprimirajuće.

Povezana vest:  Morinjo nosio majicu sa inicijalima Klaudija Ranijerija

Ipak, na kraju je Venger završio da bi knjiga ipak imala srećni završetak. Zapravo se tome nada.

-Zadržali smo hladne glave i sigurno ćemo krenuti s boljim igrama i rezultatima. Arsenal je poput jake kompanije koja je upala u probleme, ali je pitanje trenutka kada će opet stati na noge.