ozil_napadPobeda Reala, Barselona zaustavljena u San Sebastijanu

Fudbaleri Reala savladili su Hetafe sa 4:2 (1:1), dok je najveći rival ekipa Barselone rezmizirala protiv Real Sosijedada u drugom kolu španske Primere.

Madriđani su do pobede došli nakon bolje igre u drugom poluvremenu, a sve dileme oko pitanja pobednika rešio je u 88. minutu Goznalo Iguain, koji je dva minuta pre pogotka ušao umesto Mesuta Ozila.

Povezana vest:  Predsednik Barselone daje Gvardioli šta želi

Barselona nije uspela da ostvari pobedu pošto je odigrala nerešeno 2:2 (0:2) na gostovanju u San sebastijanu, iako je na poluvremnu imala ubedljivo vođstvo protiv Real Sosijedada.

Barselona je povela golom Chavija u 10. minutu, da bi nekoliko trenutaka kasnije Fabregas povećao na 2:0. Domaćin je u nastavku uspeo da se vrati u meč i izjednači.

Agirete je smanjio u 59. minutu, a Grizman dva minuta kasnije postigao konačan rezultata.

Povezana vest:  Nejmar kritikovao način treniranja u Brazilu

Bez pobednika bilo je i na meču Viljareal – Sevilja 2:2 (1:1), a domaća ekipa je od 22 minuta igrala sa igračem manje, pošto je isklučen golman Dijego Lopes.

Rezultati i strelci drugog kola šampionata Španije:

Real Madrid – Hetafe 4:2 (Benzema 14, 69, Ronaldo 60. penal, Iguain 88 – Miku 39, 74)

Real Sosijedad – Barselona 2:2 (Agirete 59, Grizman 61 – Chavi 10, Fabregas 11)

Povezana vest:  Soroš kupio deonice Mančester Junajteda

Viljarela – Sevilja 2:2 (Rosi 35. pen, Ruben 73 – Nagredo 24, Aleksis 86)

Večeras se sastaju Valensija – Atletiko Madrid.

Sutra su na programu mečevi Betis – Majorka (12), Rasing – Levante (16), Osasuna – Hihon, Rajo Valjekano – Saragosa (18), Espanjol – Atletik Bilbao (22), dok se u ponedeljak sastaju Malaga i Granada.