ALEKSANDAR_STANOJEVIC_PAR_SAM

Aleksandar Stanojević: Moramo da podignemo nivo igre!

 

Od početka sezone, tačnije kvalifikacija za Ligu šampiona preko kvalifikacija za Ligu Evrope u Humskoj 1 došlo je do velike bure. Posle promene tima “Parni valjak” je loše započeo sezonu a strasti su se na Stadionu Partizana dodatno uzburkale kada su crno beli izgubili u Užicu ali i u Senti, u prijateljskom duelu. U poslednjem kolu Jelen superlige Partizan je u Jugodini pobedio istoimeni klub sa 1:0 a šef struke crno belih Aleksandar Stanojević nezadovoljan igrom izjavio je da „ne voli takav Partizan“.

Povezana vest:  Siniša Mihajlović novi trener Fiorentine

-Ne volim ovakav Partizan. Ne želim da pobeđujemo sa 1:0. Možemo tako da pobeđujemo i kažemo da smo na putu ka tituli, ali to meni kao treneru definitivno nije dovoljno. Želim više golova, želim da publika uživa u našoj igri. Hoći da se o utakmici priča danima. Znam da ne možemo svakom protivniku da damo pet golova, ali važno je da stvaramo šanse. U Jagodini toga nije bilo.

Povezana vest:  Pobede Fiorentine i Rome, novi kiks Juventusa

Trener Partizana ističe da će svi u njegovom timu raditi na poboljšanju igre.

-Posle svih stresova koje smo pretrpeli u poslednje dve-tri nedelje, za očekivati je da padne kvalitet igre. Ispred nas je zadatak da podignemo nivo igre i da opet budemo ono na šta su navijači navikli. Radićemo na tome narednih dana – veli Stanojević.

Povezana vest:  FK Novi Pazar: Vulin izazvao problem