Predator_liga_fk_Brodarac

Poznati predatori se borili za golove u finalu adidas Predator lige

Poznati adidas “predatori” Gru, Željko Vasić, Ajs Nigrutin, Nenad Okanović, Marko Živić, Nebojša Višković, Dejan Pantelić, Nikola Milivojević, Marko Đurovski, Marko Avramović i Luka Tešanović borili su se za golove sa najboljima iz adidas predator lige.

Ljubitelji fudbala, koji su se prijavili za učešće u adidas predator ligi i prošli polufinalno izvođenje penala, dobili su priliku da zaigraju u finalnom fudbalskom meču rame uz rame sa poznatim predatorima. Ekipe su bile mešovite, a kao najbolji golgeteri pokazali u se popularni domaći muzičari, GRU, Ajs Nigrutin, Marko Đurovski i Željko Vasić, dok je u ulozi golmana svoj fudbalski talenat okupljenima otkrio Luka Tešanović. Najbolji strelac ipak nije bio u ekipi poznatih, mladi Marinko Gudžić, dao je najviše golova na utakmici i tako osvojio šampionsku adidas loptu.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati 28. kola i tabela Premijer lige

-Nije lako igrati fudbal skoro sat vremena, a ovi klinci baš dobro igraju. Srećom, nove predatorke su učinile da ovaj meč ne bude naporan, već da se svi dobro zabavimo – rekao je Gru, koji je prvi put isprobao najnovije adipower Predator kopačke, koje u svetu promoviše jedan od najboljih frudbalera današnjice, Rikardo Kaka.

Povezana vest:  Murinjo: Barseloni protivnici olakšavaju posao

adidas je nedavno lansirao adipower Predator vizionarske fudbalske kopačke kreirane tako da odgovore zahtevima modernog fudbala. Ovogodišnja verzija poznatog Predator modela objedinjuje i jedinstvene tehnologije koje ove kopačke čine savršenim za ultimativnu kontrolu lopte.

{vsig}PREDATOR_LIGA{/vsig}