robert_prosinecki_kzn

JELEN SUPERLIGA

Prosinečki: Bolji smo od Borca, vreme je za „hepiend“

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je danas da je njegov tim puno kvalitetniji od čačanskog Borca i da je vreme za „hepiend“ na stadionu kraj Morave.

-Čitavu sedmicu smo se spremali za Borac jer smo samo jednom ili dva puta slavili tamo u poslednjih sedam godina. Izgubili smo prosle sezone, ali se sada nadam „hepiendu“. Hoću da okrenemo tradiciju u svoju korist – rekao je Prosinečki na konferenciji za medije.

Povezana vest:  Adler prvi izbor Joahima Leva

Zvezdin trener najavio je da će njegov tim napasti Čačane od prvog minuta.

-Borac ce igrati kao proletos, na kontre i polukontre, posebno s levog boka. Prepustice nam inicijativu. Ako stvorimo sanse trebalo bi da pobedimo, mada ni to nije garant. Lane smo stvorili tri sanse i nismo dali gol, a pre neko vece Inter je imao 850 sansi, ali je izgubio od Trabzona – istakao je Prosinečki.

Povezana vest:  Krstajić: Došli smo u bratsku zemlju, srećni smo što ćemo igrati u Rusiji

Za njega je gostovanje u Čačku važno i kao početak mini serije od tri uzastopna gostovanja.

-Najvažnije je da prođemo Čacak jer nas u sedam dana cekaju tri utakmice. Posle idemo na Kup meč u Lucane, a onda sledece nedelje u Kulu. Ocekujem pobedu jer smo puno kvalitetniji, ne stidim se to da kažem – jasan je Prosinečki.

Povezana vest:  Snajderov agent: U Interu nisu održali reč

Kada je u pitanju sastav tima Prosinečki je rekao da se nalazi na slatkim mukama jer su svi igrači zdravi i niko nema problema sa kartonima. On je opet udovoljio želji novinara i izdiktirao imena igrača koji će početi meč u Čačku.

To su: Bajković, Mikić, Li Adi, Vilotić, Petković, Dimitrijević, Evandro, Kadu, Lazović, Borha, Kaluđerović.

Utakmica Borac Čačak – Crvenma zvezda igra se sutra od 16.30 časova.