srbija_srb_FO

KVALIFIKACIJE ZA EP

U prodaji karte za Italiju, deo prihoda za pomoć Kosovu

 

Karte za utakmicu fudbalskih reprezentacija Srbij i Italije u Beogradu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. prodavaće se od sutra a deo prihoda biće namenjen narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije. Ulaznice će moći da se kupe preko Internet stranice www.iticket.rs I preko kol-centra F S S-a, dok će samo manji broj ulaznica biti u prodaji na blagajnama stadiona Crvene zvezde od 3. oktobra.

Povezana vest:  Lacio bolji od Kjeva, pobeda Fiorentine

F S S je saopštio da će ulaznice biti u prodaji putem Interneta I kol-centra da bi svi navijači reprezentacije imali jednake šanse da kupe kartu. Cena karte kretaće se od 700 za južnu i severnu tribinu do 2.500 dinara koliko će koštati najskuplja karta na zapadnoj tribini.

Deo prihoda od prodaje ulaznica F S S će iskoristiti da pomogne šest narodnih kuhinja na Kosovu i Metohiji. Utakmica Srbija – Italija igra se 7. oktobra na stadionu Crvene zvezde.

Povezana vest:  Olimpik Marsej dobio derbi protiv Lila

Prvi meč između dva tima u Đenovi 12. oktobra prošle godine prekinut je zbog ispada srpskih navijača a bodovi su dodeljeni Italiji. Ukoliko pobedi, naša reprezentacija obezbediće drugo mesto u grupi I plasiraće se u baraž za Evropsko prvenstvo koje se sledeće godine igra u Ukrajini i Poljskoj.