ARSEN_VENGER_111

Arsen Venger: Moramo da se trgnemo, ili će biti još poraza

 

Menadžer fudbalera Arsenala Arsen Venger upozorio je svoje igrače da moraju što pre da svedu na minimum broj grešaka u odbrani ili će serija loših rezultata potrajati još dugo. „Tobdžije“ su u prvih pet kola šampionata Engleske osvojile samo četiri boda, što je drugi najgori start Arsenala u istoriji kluba.

Povezana vest:  Nemcima jedini cilj povratak na evropskih vrh

Poslednji u nizu poraza Arsenal je doživeo prošlog vikenda protiv Blekburna sa 4:3 i londonski tim sada se nalazi veoma blizu zone ispadanja.

-Cela sezona zavisi od toga kako će igrači da reaguju na ove razočaravajuće rezultate i koliko će im biti potrebno vremena da počnu da ispravljaju greške. To je bitno jer moramo da prekinemo lošu seriju – rekao je Venger za sajt Arsenala.

Povezana vest:  Većina učesnika nezadovoljna žrebom za Ligu šampiona

Arsenal je postigao šest, a primio 14 golova i trenutno ima najlošiju gol-razliku u Premijer ligi. Kako bi pojačao odbranu, Venger je u poslednjem prelaznom roku doveo Andrea Santosa i Pera Mertezakera.

-Nisu oni jedini krivci za primljene golove, ali je očigledno je da im je potrebno dodatno vreme za uigravanje. Postoji nešto slabija komunikacija i manjak koncentracije u odbrani – dodao je on.

Povezana vest:  AS: Del Boske u aprilu odbio Junajted

Posebno loše partije protiv Blekburna pružili su Aleks Song i Loran Košjelni koji su postigli po auto-gol. Ekipa Arsenala sledećeg vikenda u prvenstvu dočekuje Bolton.