fk_novi_pazar

Ljubomir Ristovski novi trener Novog Pazara

 

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je danas Ljubomira Ristovskog za novog trenera.

-Ljubomir Ristovski je naš novi trener, što je jednoglasna odluka Upravnog odbora koji je birao između nekoliko kandidata. Ristovski će u Novi Pazar stići kasnije danas i predvodiće ekipu u duelu sa Smederevom, posle čega će biti i zvanično predstavljen – rekao je portparol kluba Redžep Korać na obraćanju novinarima.

Povezana vest:  Vilmoc: Sa ovakvom generacijom jedini mogući cilj je pobeda

Ristovski (42) je ranije trenirao Cement, Radnički iz Sombora, Inđiju, Veternik, novosadski Proleter, Spartak ZV, a poslednji angažman imao je u Vojvodini, gde je otpušten posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evropa i remija sa Radničkim 1923 u Novom Sadu.

Novi Pazar se posle pet odigranih kola u Super ligi Srbije nalazi na poslednjoj poziciji, bez osvojenog boda i postignutog gola, a odbrana ove ekipe primila je 14 golova. Novi Pazar sutra na Gradskom stadionu od 16.00 časova dočekuje Smederevo, a karte će koštati 300 dinara.

Povezana vest:  Denis Bergkamp pomoćni trener Ajaksa

Novopazarska policija je i uoči sutrašnjeg duela saopštila da će snimati i fotografisati posmatrače predstojećeg meča, koji je od strane Fudbalskog saveza Srbije proglašen utakmicom visokog rizika.