Beogradski-festival-cvecaNEODOLJIV MIRIS DONCAFÉ KAFE NA BEOGRADSKOM FESTIVALU CVEĆA

Tokom Drugog beogradskog festivala cveća, koji se ovog vikenda održava u parku Manjež, posetioci će, pored uživanja u zanimljivim postavkama i različitim performansima, moći da uživaju u neodoljivom mirisu i punom ukusu Doncafé kafe. U zoni odmora za sva čula – „IzVRTanje“ građani će  biti u prilici da u autentičnom ambijentu, začinjenom aromatičnim biljkama saznaju interesantne činjenice o samoj biljci kafe, njenom poreklu, istorijatu i putu dok se druže i opuštaju.

Povezana vest:  7. Festival nauke – upoznajte prave Superheroje

„Budući da je kafa egzotična biljka za naše podneblje, želeli smo da svojim potrošačima – posetiocima festivala, upotpunimo uživanje i pružimo im jedinstvenu priliku da nauče nešto više o njoj. Za one koji budu pokazali izuzetno znanje pripremili smo i nesvakidašnje poklone i unapred se radujem što ćemo moći i na taj način da obradujemo naše sugrađane“ rekla je Olivera Jokić, PR menadžer kompanije Strauss Adriatic.

Povezana vest:  Rent a car kao jedan od načina da zaštitite životnu sredinu

Beogradski festival cveća održava se drugu godinu zaredom, a ove godine program je kreiran za publiku različitih uzrasta i intresovanja, sa ciljem da se pokrenu neka od savremenih ekoloških pitanja. Kroz sedam programskih zona posetioci će moći da pogledaju umetničke performanse, interaktivnu izložbu, da učestvuju u origami radionici i interaktivnoj instalaciji studenata Fakulteta primenjenih umetnosti, ali i da uživaju u muzičkom programu i brojnim drugim projektima. Beogradski festival cveća zalaže se za obnovu, zaštitu i vrednovanje parkova, zelenih površina i urbanih pejzaža kao preduslova za kvalitetan život u gradovima.

Povezana vest:  MARIJA ŠERIFOVIĆ OBRADOVALA KRAGUJEVČANE