dejan_djurdjevic _ofk_beograd

Đurđević očekuje interesantnu utakmicu

 

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je danas da očekuje interesantnu utakmicu protiv Spartaka iz Subotice u šestom kolu Super lige Srbije.

-Dolazi nam na noge kvalitetan protivnik, uvek su utakmice sa Spartakom bile interesantne, verujem da će tako biti i ovaj put. Spartak je ekipa sa puno iskustva i nisu promenili dosta igrača – rekao je Đurđević na konferenciji za medije.

Povezana vest:  Ibrahimović: Voleo bih da se sastanemo sa Milanom

Đurđević je rekao da će domaći teren biti prednost „Romantičara“.

-Na našoj strani je domaći teren, a pobeda bi nam značila u proboju ka vrhu tabele. Imamo dobar fond igrača koji konkurišu i verujem da će iz toga proizići kvalitet – kazao je Đurđević.

Novi fudbaler OFK-a Nemanja Nikolić prošle sezone nastupao je upravo za subotički Spartak.

Povezana vest:  Partizan: Ne predajemo se

-Spartak je ekipa koja dugo igra zajedno, ali mislim da smo bolji i da je kvalitet na nasoj strani. Oni ne mogu da izdrže pritisak svih deveteset minuta, a posebno to se dešava na gostovanjima, te ocekujem uz podrsku nasih navijaca da cemo doci do pobede – rekao je Nikolić.

Mladi fudbaler će u šestom kolu debitovati za tim sa Karaburme.

Povezana vest:  Katai i Ibanjez za Zvezdinu 15. pobedu u nizu

-Vreme je za teren i vreme je da se skoncentrišem na igre i utakmice koje me očekuju. Sada sve ide kako treba i spreman sam da pomognem OFK Beogradu. Ponosan sam i čast mi je što sam u klubu duge tradicije i velikog imena – rekao je Nikolić.

Utakmica između OFK Beograda i Spartaka igra se sutra od 16.00 na Omladinskom stadionu.