jose-mourinho_real

Zidan: Murinjo je najbolji trener na svetu

 

Direktor madridskog Reala Zinedin Zidan rekao je danas da veruje da će trener Žoze Murinjo, uprkos lošem početku sezone, osvojiti trofeje sa „kraljevskim“ klubom.  Real je u poslednje dve prvenstvene utakmice zabeležio poraz i remi, a prikazao je i neubedljivu igru.

-Mi smo veliki tim sa najboljim trenerom na svetu, Žozeom Murinjom. Verujem u klub i u igrače, bilo bi dobro i da navijači pruže podršku ekipi. Ne osvajaju se titule posle samo četiri utakmice. Moramo da nastavimo sa radom i da verujemo u uspeh – kazao je Zidan španskim medijima.

Povezana vest:  Mata: Hvala Mojsu

Nekada najbolji fudbaler sveta rekao je da je trener Murinjo svestan velikih ambicija Reala i da je razlog što od svakog igrača zahteva maksimum.

-Bilo da izgubite ili da pobedite, u Realu se to sve gleda na specifičan način. Ekipa je uvek pod lupom javnosti. Najvažnije je da znamo koji je pravi put i da ga pratimo. Real ima dovoljno kvaliteta da ispuni očekivanja navijača. Možda nismo u najboljoj formi, ali smo i dalje najveći klub na svetu – istakao je bivši reprezentativac Francuske.

Povezana vest:  Portugal bolji od Jermenije, Farska ostrva iznenadlila Grčku

Prošle sezone Real je, pod vođstvom Murinja izgubio šampionsku trku u Španiji od Barselone. Katalonci su osvojili i Ligu šampiona, a Real je morao da se zadovolji osvajanjem Kupa kralja.