aleksandar_stanojevic_part_rad_2011

Aleksandar Stanojević: Važno da smo ostali na prvom mestu

 

Trener fudblera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je večeras da je zadovoljan igrom i razultatom u meču sa Radom koji je „opet pokazao koliko je nezgodna ekipa“.

-Rad je pokazao koliko je čvrsta ekipa. Zadovoljan sam rezultatom, a ne mogu da budem nezadovoljan igrom. Stvarali smo dosta izglednih šansi, iako smo pali u drugom poluvremenu – rekao je Stanojević novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Lev pozdravlja dolazak Gvardiole u Bundesligu

Partizan je pobedio golom Eduarda u 26. minutu, a golaman Stojković je u nadoknadi vremena sačuvao minimalnu prednost nakon šuta Milivojevića.

-Ne znam da li je reakcija Eduarda bila slučajna ili nameran, ali mi je drago što je dao gol. Važno je da su i on i Jovančić večeras ulazili u gol šanse. Ova pobeda je bitna, jer smo ostali na prvom mestu gde smo bili i pre utakmice – rekao Stanojević.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Arsenal bez Remzija gostuje u Dortmundu

Šef stručnog štaba „crno-belih“ ponovio je da Eduardo još nije spreman i da mu treba vremena da se adaptira na rad i treninge kluba iz Humske. Pomoći trener Rada Milan Bosanac rekao je da je Partizan zasluženo pobedio i da mu je žao što su njegovi igrači odigrali bojažljivo protiv šampiona Srbije.

-Partizan je opravdao ulogu favorita, bili su bolji tokom većeg dela susreta, a na početku nismo iskoristili izglednu šansu. Posle smo bili previše bojažljivi, a golman Danilović nas je u poslednjih 15 minuta meča sačuvao ubedljivog poraza – zaključio je Bosanac.

Povezana vest:  Pobeda Zvezde za 14 bodova više u odnosu na Partizan