dragan_djuric_skupstina_logo

NOVI POTRESI U HUMSKOJ 1

Fudbaleri Partizani spremaju štrajk!!!

 

Pobede se nižu,prave igre nema a para još manje u Humskoj 1. Posle pobede nad Radom(1:0)  najiskusniji igrači Partizana sve više razmišljaju o radikalnoj metodi, odnosno stupanju u ŠTRAJK! Za sada se  „plan“ kuje u svlačionici ali nikoga ne treba začuditi ako igrači odbiju da treniraju pošto već tri meseca nisu dobili ni „pola dinara“ sa klupskog računa!

Povezana vest:  Nikolić: Loš dan neće nas izbaciti iz ritma

Kašnjenje sa isplatama nije nepoznata situacija u Partizanu ali više od 90 dana bez uplate na račun igrača, dobro je prodrmao igrački kadar. Sportski direktor Mladen Krstajić sve je manje prisutan u trening centru „Teleoptik“ pošto ne zna šta da kaže dojučerašnjim saigračima, dok niko ne može da se seti dana kada je predsednik Dragan Đurić „zalutao“ u Zemun.

Povezana vest:  Nikolić: Meč sa Radom je prekretnica

Pored kašnjenja plata i ugovorenih rata prvotimce Partizana iritira i potez uprave kluba, koja je „zaboravila“ da isplati malobrojnim  starosedeocima premije za osvajanje prošlogodišnje duple krune.

Sve više nervozu pokazuju i skupo preplaćeni stranci Eduardo Pašeko(400.000 eura godišnje) i Anderson (250.000), koji namerava da još dugo bude rovit od povrede pošto na njegov raču ne ležu dogovoreni novci.

Povezana vest:  Ulaznice za Partizan - Viktorija od 1.000 dinara