aleksandar_stanojevic_trener_partizan_seta

Aleksandar Stanojević: Želimo da dominiramo i pobedimo u Novom Sadu

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je danas da se njegova ekipa neće braniti u derbiju 7. kola Superlige Srbije protiv Vojvodine u Novom Sadu.

-Sigurno se nećemo braniti. Želimo da dominiramo i pobedimo – kazao je Stanojević novinarima na stadionu crno-belih u Beogradu.

On je ocenio da njegovu ekipu u duelu s neporaženim timom u prethodnih šest kola očekuje „najteža utakmica do sada u prvenstvu“.

Povezana vest:  Božović: Čukarički u situaciji koju po kvalitetu ne zaslužuje

-Svi znamo da je u pitanju derbi. Svi igrači su spremni i motivisani, osim golmana Radiše Ilića, koji se još nije potpuno oporavio od povrede – rekao je Stanojević.

Vojvodina je prošle sezone u obe prvenstvene utakmice pobedila Partizan.

-Ne razmišljam o tome da li nam odgovara njihov stil igre ili ne. Svaka utakmica je priča za sebe. Želimo da svojom igrom odaljimo igrače Vojvodine od našeg gola – istakao je Stanojević.

Povezana vest:  Novi trijumf Bajerna, Menhegladbahu duel dve Borusije

On je dodao da su igrači novosadskog kluba ranije svaki napad počinjali „dugom loptom golmana, preskačući sredinu terena“, a da sada „barem žele da igraju“.

Poslednji duel ova dva kluba, u maju u finalu Kupa, prekinut je pošto su igrači i stručni štab Vojvodine napustili teren u finišu utakmice nezadovoljni suđenjem. Partizan je u tom trenutku vodio sa 2:1, a utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 za crno-bele.

Povezana vest:  Drogba častio sebe, klub i novog menadžera

-Ne želimo tenziju te vrste, već sportsku tenziju. Partizan i ja kao trener želimo samo sportski da se nadmećemo, a neće biti problem ako budemo morali da pružimo ruku rivalu na kraju – rekao je Stanojević.

Vojvodina i Partizana sastaće se sutra u 19.00 u Novom Sadu, na stadionu „Karađorđe“.