adidas crazy light basket

Takmičenje u najlakšim patikama za basket!

Na košarkaškim terenima na Adi Ciganliji u subotu, 1. Oktobra, od 11 do 15 sati, održaće se adidas crazy light basket takmičenje. Talentovani mladi košarkaši, od 14 do 19 godina takmičiće se u  šutiranju trojki i zakucavanju, u spretnosti na terenu, ali i u specijalnoj disciplini – crazy light jump, gde će se svi ludo zabaviti. Najbolji basketaši će kao glavnu nagradu osvojiti najnovije Adi Zero Crazy Light patike, najlakše patike za košarku na svetu.

Povezana vest:  Bolden najbolji mladi košarkaš ABA lige

Specijalni žiri, koji će činiti talentovani juniorski košarkaški reprezentativci, Vasilije Mićić i Nemanja Nedović, ocenjivaće mlade takmičare u zanimljivim adidas crazy light basket disciplinama. Za podgrevanje atmosfere biće zadužen naš popularni voditelj Luka Tešanović, koji će bodriti takmičare za vreme takmičenja.

adidas je predstavio novu “adizero Crazy Light”, najlakšu patiku za košarku.  Revolucionarna “adizero Crazy Light” postavlja nove standarde u košarkaškoj obući, sa težinom od samo 277.8 grama, što je čini za više od 15 odsto lakšom od najbliže konkurencije. Zahvaljujući ovoj adidas inovaciji, “adizero Crazy Light” pomaže igračima da budu brži i da poboljšaju učinak na terenu. Lansiranjem ove patike, adidas je zaokružio svoju ponudu i dobio epitet proizvođača najlakše obuće za tri sporta – “adiZero Crazy Light”, za košarku, adiZero 5 – Star, kopačke za američki fudbal, kao i fudbalske F50 adiZero kopačke.

Povezana vest:  Zvezda bolja od Olimpije, drži korak za Cedevitom