bane_ivanovic_lo_srb_ita

KVALIFIKACIJE ZA EP 2012

Bane Ivanović: Čudne kvalifikacije, šansa u Mariboru!

 

Desni bek fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović je golom u 26. minutu susreta protiv „azura“ postavio, ispostavilo se, konačan rezultat susreta našem najvećem stadionu. Posle susreta Ivanović je istakao da su Orlovi odigrali tešku utakmicu sa mnogo trčanja i rada na terenu, a na sve to od prvog minuta stizali rano vođstvo rivala.

Povezana vest:  Mihajlović zadovoljan igrom, Kapelo hvali Srbiju

-Mislim da smo odigrali jako tešku utakmicu sa puno trčanja i rada na terenu. Dobili smo ono čega smo se najviše pribojavali, dobili smo gol na početku i oni su poveli i posle je izuzetno teško da se igra. Izjednačili smo malo srećno, odbitkom, i posle toga mislim da smo imali par šansi i probali da postignemo gol. Oni su izuzetno jaka ekipa i što su pokazali ovde i mislim da, šta je tu je, završili smo utakmicu nerešeno i probaćemo da uradimo sve, pripremamo se i gledamo napred prema Sloveniji – rekao je Bani Ivanović.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Lev se odlučio

Sledi duel u mariboru.

-Malo nas je iznenadio gol na startu, malo i atmosfera na stadionu, imamo šansu za baraž i nadam se da možemo da odigramo utakmicu u Sloveniji kako treba. U Sloveniji je najbitnije da odigramo utakmicu kao ekipa. Kroz kvalifikacije, kada se pogleda sve, prati nas drugačija atmosfera, mislim da je bilo dosta problema i sve što smo uradili izborili smo na terenu. Imaćemo šansu u Mariboru, što je u fudbalu dobro kada imaš šansu da pobedom možeš da rešiš svoje pitanje, a oni će u Sloveniji dati sve od sebe da ne izgube utakmicu – rekao je ivanović.

Povezana vest:  Iguain zbog povrede pauzira naredne tri nedelje

bane_ivanovic_srb_ita_1