neymar-santos

Dogovoren transfer Nejmara u Real za 58 miliona evra!?

 

Budućnost 19-godišnjeg brazilskog majstora Nejmara i dalje je vrlo zanimljiva tema u svetu fudbala, a nove glasine su se pojavile tokom ovog petka. Bilo je poznato da su Real, Barselona i Čelzi u velikoj trci za Brazilcem, ali je ipak bilo očigledno da će dva španska giganta, Madriđani i Katalonci, i po njegovom pitanju imati veliki boj.

Povezana vest:  Manćini: Baloteli uz više rada kao Mesi i Ronaldo

Spominjalo se da je Nejmar potpisao predugovor s Barselonom, posle se u istom kontekstu govorilo za Real, a jedan od brazilskih izvoda navodi:

-Određeni potpisi su stavljeni na papir. U pitanju je odlazak u Real Madrid, na leto 2012. godine i to za 58 miliona evra.

U toj borbi za ovim talentovanim igračem Real i Barsa su želeli da preduhitre jedni druge, ali su Nejmar i njegov klub Santos stalno stopirali brzi odlazak, jer obe strane žele da Nejmar bude u brazilskom klubu kada se krajem godine održava Svetsko klupsko prvenstvo, a na kojem će nastupiti i Santos.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Francuska i Južna Afrika ispali sa Svetskog prvenstva

Najraniji mogući datum odlaska bi mogao da bude januar 2012. godine, ali evidentno je da će tek na leto Nejmar reći zbogom brazilskom fudbalu. I kako je sve očiglednije, otići će u Real.