milan_jovanovic_srb_FO

KVALIFIKACIJE ZA EP 2012

Jovanović: Slovenci će učiniti sve da nas zaustave

Srpski fudbalski reprezentativac Milan Jovanović izjavio je danas da je uveren kako će Slovenci dati sve od sebe da spreče naš tim da izbori plasman u baraž za Evropsko prvenstvo.

-Očekuje nas mnogo težak meč jer oni imaju imperativ da se pred svojom publikom dostojanstveno oproste od kvalifikacija. I naši odnosi iz bliske istorije ukazuju na to da će oni dati sve od sebe da nas spreče da ih pobedimo i da ne odemo u baraž – rekao je Jovanović na beogradskom aerodromu uoči polaska za Maribor.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Grupa D: Borusija sigurna protiv Arsenala, remi u Istanbulu

On tvrdi da će utakmicu odlučiti psihološki momenat.

-Propustili smo veliku priliku protiv Italije, ako se ta utakmica može tako nazvati zbog svega što su oni demonstrirali. Nadam se da se emotivno nismo ispraznili jer smo potajno u rezervi držali ovu mogućnost da moramo u Sloveniju po tri boda. Uveren sam da imamo dovoljno iksustva za ono što nas očekuje, možda će odlučiti jedna sitnica, ali najvažnije je da mi imamo i znanja i mirnoće – poručio je Jovanović.

Povezana vest:  Dragan Đurić: Imamo kandidata za selektora!

Utakmica Slovenija – Srbija igra se u utorak od 20.45 na stadionu „Ljudski vrt“ u Mariboru, a našoj reprezentaciji za plasman u baraž neophodna je pobeda.