anderson1

Anderson: Dokazaću da nisam uzalud dolazio u Partizan

 

Brazilski fudbaler i član Partizna Anderson Markeš de Oliveira izjavio je danas da strpljivo čeka priliku da zaigra za prvi tim i svima dokaže da nije uzalud dolazio u tim iz Humske.

-Imao sam nesreću da se povredim odmah po dolasku u Partizan i umesto da igram lečio sam se strpljivo i dugo. Sada sam potpuno fit i radim naporno sa svim prvotimcima koji čekaju svoju šansu da uđu u najboljih jedanaest – rekao je Anderson.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Feliks Magath: Znali smo da ćemo dobiti tešku grupu

On je dodao da se trudi da što više nauči srpski jezik, kako bi lakše komunicirao sa saigračima i svima u klubu.

-Znam da će sada biti mnogo teže da se izborim za mesto u timu, jer ekipa igra dobro, pobeđuje i nalazi se na prvom mestu. Logično je da trener ne želi ništa da menja. Otežavajuća okolnost po mene je i što je broj stranaca ograničen na četiri, a nas šestorica konkurišemo za ta mesta.

Povezana vest:  Kosta pogodio, Čelsi ponovo slavio

Anderson je letos doveden po hitnom postupku kao veliko pojačanje, ali za prvi tim „crno-belih“ nije odigao nijednu prvenstvenu utakmicu.  Povreda zadnje lože omela je bivšeg fudbalera Sao Kaetana, a u međuvremenu u centralnom delu odbrane ustalio se povratnik Nemanja Rnić. Fudbaleri Partizana u osmom kolu domaćeg šampionata 15. oktobra dočekuju subotički Spartak.