jelensuperliga logo

Novopazarci sa velikim ambicijama dočekuju Borac

 

Trener Novog Pazara Ljubomir Ristovski ocenio je danas da je pauza u fudbalskoj Super ligi Srbije prijala njegovom timu, koji sutra u meču 8. kola dočekuje čačanski Borac.

-Dobro smo radili u protekle dve nedelje, pre svega na fizičkoj spremi. Taj rad, uz kvalitet koji posedujemo, daje nam za pravo da utakmicu protiv Borca čekamo sa velikim ambicijama. Verujem da će krajnji ishod biti povoljan po nas – rekao je Ristovski novinarima u Novom Pazaru.

Povezana vest:  Morinjo: Jedan minut na meču je odlučio pobednika

On je dodao da su njegovi igrači u prethodnim mečevima primili mnogo golova, čemu je u pripremi utakmice sa Borcem posvećena posebna pažnja.

-Nadam se da će naša zadnja linija izdržati i da nećemo primiti gol – kazao je Ristovski.

Mladi trener za predstojeću utakmicu neće moći da računa na povređenog Bojana Ostojića, a u konkurenciji za tim su oporavljeni Emir Lotinac i Edin Ademović.

-Raduje me što smo kompletni, ne računajući Ostojića, jer sledi nam teža utakmica nego protiv Smedereva. Borac ima odlične pojedince, koje predvode reprezentativac Jovan Damjanović, Filip Knežević i Jovan Radivojević. Osim toga, vratio im se trener Slavko Petrović. Ako odigramo kako smo se dogovorili i uz podršku naših navijača, možemo da dobijemo utakmicu – zaključio je Ristovski.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Rezultati 2. kola kvalifikacija

Štoper Ivan Babić rekao je da u njegovoj ekipi vlada dobro raspoloženje, ocenivši da je Novi Pazar favorit protiv Čačana.

-Radi se o timu koji igra dosta tvrdo. Borac je imao rezultatsku krizu, promenili su i trenera. Favoriti smo na svom terenu i nadam se drugoj prvenstvenoj pobedi – rekao je Babić.

Novi Pazar je trenutno 15. na tabeli Super lige sa 4 boda, dok su gosti iz Čačka na 14. mestu da bodom više. Iz novopazarskog superligaša su saopštili da će sutrašnjoj utakmici, koja se igra na Gradskom stadionu od 14.30, prisustvovati i oko 50 navijača gostujućeg tima.

Povezana vest:  Srbija pobedila Japan na oproštaju Stankovića