dragan_djuric_skupstina_logo

Dragan Đurić: Imamo kandidata za selektora!

 

Partizan ima kandidata za novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije. Iako je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio da će se pitanje selektora obaviti pošto se “odrade” izbori u Kući fudbala Uprava tima iz Humske 1 već je objavila ime selektora koga bi oni podržali. Reč je o Vladimiru Vermezoviću.

Povezana vest:  KUP KONFEDERACIJA, Brazil i Italija u istoj grupi Kupa konfederacija

Prema rečima predsednika FK Partizan, Dragana Đurića, vidi na mestu selektora koji bi odveo „orlove“ na velika takmičenja Vermezovića i da ne bi trebalo takvog stručnjaka tražiti među inostranim stratezima.

– Vidim da neki pominju strane trenere. Ja nemam ništa protiv ako će doći Kapelo ili Murinjo, u protivnom sam za naše stručnjake! Ja glasam za Vladimira Vermezovića. On se uklapa u potreban profil. Dovoljno je iskusan, a opet mlad. Ambiciozan je, moderan i prati trendove – rekao je Đurić.

Povezana vest:  Partizan u Novom Sadu, Zvezda domaćin Radu

Đurić, naravno nije mogao da potvrdi da će crno beli i zvanično predložiti Vermezovića za selektora.

– Imaćemo ovih dana Upravni odbor, a jedna od glavnih tema biće i stanje u srpskom fudbalu, naš odnos sa FSS. Uz analizu našeg klupskog neuspeha, napravićemo presek i stanja u Fudbalskom savezu Srbije, pripremićemo neke predloge koje ćemo preko naših članova u Skupštini i raznim telima pokušati da sprovedemo u delo – dodao je predsednik Partizana.

Povezana vest:  Panatinikos smenio trenera Fereriru