vladimir_stojkovic_par_sme

Vladimir Stojković čeka poziv u reprezentaciju!

 

Zvezdino dete a sada čedo Partizana Vladimir Stojković je i dalje jedan od najboljih golmana kojeg ova zemlja ima. Do eskalacije sukoba u Đenovi kada je reprezentacija Srbije izgubila od Italije u kvalifikacijama za EP 2012 Stojković je bio golman nacionalnog tima činjenica je i da je Stojković najbolji golman u Jelen superligi Srbije. a retroaktivno su svi konstatovali da je Vladimir Stojković morao da se vrati na gol i bude prva „jedinica“, bez obzira na sve pritiske, na dešavanja u Đenovi i ono što je taj dan proizveo.

Povezana vest:  Riberi: Do početka aprila odlučiću o ostanku u Bajernu

– Nikad se nisam odrekao reprezentacije, ja sam uvek na raspolaganju selektoru. Ako me pozovu u nacionalni tim, rado ću se odazvati. Nema tu ničeg nejasnog. Moje je da branim za klub i dokazujem se iz nedelje u nedelju, a na stručnjacima je da procene da li sam za reprezentaciju ili nisam – kaže Stojković.

Povezana vest:  Vilotić ne odustaje od igračke karijere

Stojković ne komentariše kolege, pogotovo golmane a pratio je svaki meč „orlova“.

– Ostaje veliki žal što nismo uspeli da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. A mogli smo. Fudbal je nepredvidiv, imali smo sve i nismo uspeli. Teško mi je pao neuspeh jer sam i ja deo tog tima – dodao je Stojković.