aleksandar_stojanovic_teren

Aleksandar Stanojević: Očekujem tvrdu utakmicu

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da očekuje „tvrdu“ utakmicu protiv Javora u Ivanjici u devetom kolu Super lige Srbije, ali i da želi da njegov tim nastavi pobednički niz.

-Još jedna u nizu teških utakmica i gostovanja. Želimo da nastavimo pobednički niz i ostanemo na prvoj poziciji na tabeli. Prošle godine smo izgubili dva boda na njihovom terenu – rekao je Stanojević novinarima uoči utakmice sa Javorom.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Partizan bez sreće u Londonu, Inter pobedio Dnjepar

Stanojević je kazao da ima informacije da će teren u Ivanjici biti u dobrom stanju, jer je Partizanu kao ekipi koja dominira na terenu to vrlo bitno.

-Javor je agresivna ekipa, očekuje nas tvrda utakmica. Oni teesko primaju golove, opasni su iz prekida i mogu u svakom trenutku da ugroze protivnika. Ne želim obazirem mnogo na njih već na sopstvene snage – kazao je Stanojević.

Povezana vest:  Ferguson nije zadovoljan sezonom Mančestera

Mladi trener je istakao da su svi fudbaleri Partizana zdravi i da će biti u konkurenciji.

-Svi su zdravi, jedino Nemanja Tomić ima problema sa zadnjom ložom, ali će i on biti u konkurenciji za tim. Medo Kamara će takođe biti u konkurenciji za utakmicu pošto je za mene on izdržao kaznu – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Van Gal: Ako pobedimo Siti možemo da razmišljamo o tituli

Utakmica Javor – Partizan igra se sutra od 14.30 u Ivanjici.