cristiano_ronaldo_slavlje

Real Madrid i Ronaldo nemilosrdni prema Malagi

Fudbaleri madridskog Reala deklasirali su večeras u gostima ekipu Malage sa 4:0 u utakmici sedmog kola španske Primere, a het-trik postigao je Portugalac Kristijano Ronaldo.

Iako su pre utakmice obećavali mnogo žešći otpor „kraljevskom“ klubu, igrači Malage to nisu pokazali na terenu i mogu da budu srećni što nisu doživeli još teži poraz.

Povezana vest:  Mesi predvodi Argentinu protiv Irske

Strelac prvog gola za Madriđane bio je Gonzalo Iguain u 11. minutu, a onda je na scenu stupio Ronaldo. Svoj prvi gol Portugalac je postigao u 23. minutu, posle asistencije Marsela.

Samo pet minuta kasnije, Ronaldo se oslobodio čuvara na ivici kaznenog prostora i preciznim udardem povisio na 3:0. Tačku na sjajnu partiju Portugalac je stavio golom u 38. minutu posle kornera.

Povezana vest:  Lacio nastavio pobedničku seriju, trijumf Milana

Pohod ka gornjem delu tabele najavio je Espanjol, koji je u gostima pobedio Rasing iz Santandera sa 1:0, dok je prvu pobedu u šampionatu zabeležio Sporting, koji je u Hihonu slavio sa 2:0.

Rezultati i strelci u mečevima osmog kola:

Santander – Espanjol 0:1 (Garsija 59)

Sporting Hihon – Granada 2:0 (Baral 6, Kastro 62)

Povezana vest:  Tošić: Tužan sam jer ne mogu da pomognem ekipi

Malaga – Real Madrid 0:4 (Iguain 11, Ronaldo 24, 28, 38)

Od 22 sata igraju Barselona – Sevilja

Tabela: Real 19, Barselona 17, Levante 17, Sevilja 15, Valensija 14, Malaga 13, Betis 12, Espanjol 12, Atletiko 9, Saragosa 9, itd.