robert_prosinecki_kzn_1

KUP SRBIJE

Prosinečki: Biće promena u timu za meč sa Banatom

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki kazao je danas da će napraviti promene u sastavu za utakmicu sa Banatom u osmini finala Kupa Srbije.

-Ima par igrača koji su umorni. Kadu je lakše povređen i sigurno neće igrati. Biće promena u timu, a šansu će dobiti svežiji I odmorniji – kazao je Prosinečki novinarima na stadionu Zvezde.

Povezana vest:  Utakmica prekinuta nakon što je sudija pogođen petardom

On je ocenio da crveno-bele sutra u 18.00 očekuje „važna utakmica“, pošto pored prvenstva žele da osvoje i trofej u Kupu. Zvezdin trener rekao je da je prošlog vikenda njegov pomoćnik Dragan Spasić uživo posmatrao meč Radnički – Banat.

-Znamo da je Banat jedan od boljih timova u Prvoj ligi. Spasić ih je gledao u Nišu, gde su pobedili Radnički sa 3:2. Zvezda je, međutim, kao domaćin favorit i daćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu i pobedimo. Sigurno će biti teško – ocenio je Prosinečki.

Povezana vest:  Mitrović: Moja prva titula i to osvojena u rodnom gradu

Ekipa Banata takmiči se u drugom rangu šampionata Srbije – Prvoj ligi, gde se posle 12 utakmica nalazi na trećoj poziciji sa dva boda manje od vodeće Kolubare. Kapiten Zvezde Nenad Kovačević, koji je trenutno u drugom planu trenera Prosinečkog zbog nešto slabijih igara, kazao je da će protiv Banata imati „motiv više“, pošto je bio član tog kluba.

Povezana vest:  Venger: Nisam razmišljao o ostavci

On je od 2000. do 2002. godine igrao za Budućnost iz Banatskog Dvora, ekipu koja je kasnije promenila ime u Banat.

-Ne poznajem današnji tim Banata, ali znam da nas čeka veoma bitna utakmica. Spremni smo za ovaj meč i očekujem pobedu – dodao je Kovačević.