logo_prva_liga_srbije

Reprezentacija Prve lige Srbije sutra igra sa Italijanima

 

Selekcija fudbalera Prve lige Srbije sutra će igrati utakmicu protiv igrača iz italijanske druge lige – Serije B. Meč će se igrati u 14.30 na stadionu Obilića u Beogradu, a ulaz na stadion biće besplatan.

Ove dve selekcije već su igrale jedan meč ove godine, kada je Italija u Sasuolu u martu pobedila sa 2:0. Selektor Srbije Slobodan Kustudić pozvao je 21. igrača za sutrašnju utakmicu. On je kazao da očekuje „lepu fudbalsku predstavu“.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP 2016, Almeida uz Ronalda protiv Srbije

-Imamo različit tim u odnosu na prethodnu utakmicu. Sve su ovo talentovani igrači, željni dokazivanja – rekao je Kustudić novinarima u Staroj Pazovi.

Selektor selekcije Italije Masimo Pišeda pohvalio je srpski tim i naglasio da je on sačinjen od „veoma dobrih fudbalera“.

-I mi imamo drugačiju selekciju nego u prošloj utakmici, a sutrašnji meč će pokazati rezultate promena koje smo napravili. Veoma smo ponosni što igramo protiv Srbije, jer je to izuzetno jaka ekipa. Nadamo se da ćemo postići rezultat kao i u prvoj utakmici – kazao je Pišeda.

Povezana vest:  Odložen meč Voždovac - Novi Pazar zbog smrti navijača Zvezde u Turskoj

Direktor reprezentacije Srbije Žarko Pavlović rekao je da postoji mogućnost da se napravi takmičenje u kome bi učestvovali drugoligaški fudbaleri iz više zemalja Evrope.

-Želimo da sledeće godine napravimo kup, u kojem bi se takmičile reprezentacije sačinjene od drugoligaških igrača iz Italije, Nemačke, Španije, Austrije i Srbije – rekao Pavlović.