li_adi_golman]

Li Adi pobedu poklonio navijačima

 

Fudbaler Crvene zvezde Li Adi kazao je da večerašnju pobedu u osmini finala Kupa Srbije poklanja navijačima, a poručio im je i da ih „mnogo voli“. Zvezda je večeras golom Evandra iz penala u poslednjem od pet minuta sudijske nadoknade utakmice došla do pobede protiv gostujućeg Banata i plasmana u četvrtfinale Kupa.

Povezana vest:  Platini: Borba protiv rasizma teška i naporna

-Veoma sam srećan zbog prolaska u narednu rundu i što su mi navijači ponovo skandirali. To znači da imaju poverenje u mene i trudiću se da im se odužim dobrim igrama. Pobedu poklanjam njima i poručujem im da ih mnogo volim – kazao je Adi posle utakmice.

Reprezentativac Gane je u 74. minutu morao da stane na gol domaćeg tima, pošto je čuvar mreže Miloš Vesić dobio crveni karton zbog prekršaja van šesnaesterca. Da je utakmica završena bez golova pobednik bi bio odlučen penalima, a Adi kaže da „nije razmišljao“ o tome.

Povezana vest:  Amauri želi da ostane u Juventusu do kraja sezone

-Rešio sam da obučem golmanski dres i nisam razmišljao o penalima. Prenuo nas je crveni karton, bolje smo igrali sa deset igrača, nego dok smo bili kompletni – ocenio je Adi, koji u ulozi golmana nije imao puno posla, jer igrači Banata nisu bili precizni.

Ostali mečevi osmine finala Kupa Srbije igraju se sutra.

Povezana vest:  Benzema ne oseća pritisak pred utakmice u kvalifikacijama