volkov_2

Volkov: Igraću za Crnu Goru
 
Fudbaler Partizana Vladimir Volkov potvrdio je danas pisanje crnogrosrkih medija da će igrati za reprezentaciju te države.
-Istina je da sam prihvatio da igram za Crnu Goru. Mislim da je to dobar potez za mene i klub, jer ću imati priliku da igram u kvalitetnoj reprezentaciji. Niko iz Fudbalskog saveza Srbije nije me zvao, a nacionalna reprezentacija na toj poziciji ima nekoliko odličnih igrača – rekao je Volkov novinarima na stadionu Partizana uoči utakmice osmine finala državnog kupa protiv Metalca.
Podgoričke „Vijesti“ objavile su danas da je levi bek Partizana na sastanku, kojem su prisustvovali predsednik FSCG Dejan Savićević, selektor Branko Brnović i saradnik u stručnom štabu Savo Milošević, prihvatio poziv da zaigra za južne komšije.
-Obavili smo nekoliko sastanaka, njegova odluka je definitivna i neće se promeniti ni u slučaju da dobije poziv da zaigra za reprezentaciju Srbije. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo i smatramo da smo dobili kvalitetnog igrača za naredni period – rekao je Brnović, a prenele „Vijesti“.
Volkov je ove sezone došao u Partizan iz moldavskog Šerifa i jedan je od najboljih igrača crno-belih u dosadašnjem delu sezone.
Povezana vest:  FUTSAL, EP HRVATSKA 2012, Srbija protiv Rusije u četvrtfinalu EP u futsalu