aleksandar_stanojevic_par_met_okt

LAV KUP SRBIJE

Stanojević zadovoljan pobedom, Škoro igrom

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan plasmanom u četvrtfinale fudbalskog Kupa Srbije, ali da su njegovi igrači „sami sebi napravili“ problem kada je Metalac dao gol.

-Zadovoljan sam pobedom, naravno, jer smo se plasirali u četvrtfinale kupa. Nisam zadovoljan jer smo sami sebi napravili problem kada smo primili gol. U Kup utakmicama favoriti imaju problem što drugi tim uvek može da rizikuje, ali smo prošli dalje – rekao je Stanojević novinarima.

Povezana vest:  Kongres FIFpro za Istočnu Evropu u septembru u Beogradu

Partizan je pobedio Metalac sa 3:1, a poslednji gol je postigao u nadoknadi vremena, dok je prva dva postigao u razmaku od samo tri minuta – u 7. i 10. Strelac oba gola bio je Zvonimir Vukić.

-Zadovoljan sam što je Vukić nastavio sa dobrim igrama i što je dao dva gola. Ostale fudbalere ću komentarisati kada se završi polusezona – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Aleks Song potpisao petogodišnji ugovor s Barselonom

Trener Metalca Jovica Škoro rekao je da je njegova ekipa igrala dobro, ali da je „naivna“.

-Dok smo se opasuljili, već je bilo 2:0 za Partizan. Primili smo dva gola na brzinu, što je dokaz da smo naivna ekipa. Solidno smo igrali, pokušavali smo kontrama i polukontrama da ugrozimo gol protivnika I to nam je jednom uspelo – rekao je Škoro.

Povezana vest:  Zvezda ozbiljno pristupa utakmici sa Bačkom