robi_honda_zlatna_liga

HONDA ZLATNA LIGA

Robert Prosinečki u ekipi Zvezda Srbija

 

Počela je treća sezona Honda Zlatne lige. Takmičenja koje u malom fudbalu okuplja 10 ekipa medijskih kuća i isto toliko timova iz javnih preduzeća, startovalo je danas (petak) u balonu „Posco arena“ na Beogradskom hipodromu.

Prve ekipe koje su istrčale na teren bili su zaposleni iz TV Prve i Zvezda Srbija. Ekipa Prve slavila je sa golom razlike 6:5 a za Zvezda Srbiju igrao je Šef stručnog štaba Robert Prosinečki. Iako se igralo na “malom” terenu i iako je Robi odavno prestao da se bavi aktivno fudbalom ovoga puta je delovao kao da je u top formi a sa par “akcija” podsetio je na onog starog igrača Zvezde koji je osvojio Ligu šampiona.

Povezana vest:  Milojević: Motiva imamo na pretek

Ipak, tim Prosinečkog je izgubio od TV Prve koju predvodi voditeljski par Ivan Tešanović I Miljan Milićević bili su bolji I upisali su prve bodove.

Pored generalnog sponzora „Honde“, ligu pomažu i „Voda Vrnjci“, „Red Bull“, „Veratnet“, „Kontal“, uz podršku Fudbalskog saveza Srbije, Fudbalskog saveza Beograda, Skupštine grada Beograda, opštine Zvezdara i Novi Beograd, „Blica“, „Blicsporta“, „Sportala“, „Monda“, „Tanjuga“, „Atastarsa“, TV Studio B, „Sportskog žurnala“ i Radio Beograda 202.

Povezana vest:  Vučinić ponovo igrač godine u Crnoj Gori