jelensuperliga logo

JELEN SUPER LIGA

Sloboda Sevojno dočekuje Zvezdu u derbiju kola

 

U derbiju 10. kola fudbalske Super lige Srbije u nedelju će trećeplasirana Sloboda Sevojno u Užicu dočekati drugoplasiranu Crvenu zvezdu. Sloboda uz pet pobeda i tri remija ima jedan poraz od BSK-a iz Borče u pretprošlom kolu, a Zvezda je pobedila sedam puta uz jedan remi i poraz. Utakmica na Gradskom stadionu u Užicu počinje u nedelju u 14.00.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati i tabela 17. kola Premijer lige

Fudbaleri Jagodine sutra u 13.30 dočekuju BSK. Obe ekipe su u dobroj formi, Jagodina ima 13 bodova u poslednjih pet kola, a Borča je skupilla 11 u poslednjih pet utakmica.

Vodeći na tabeli Partizan sutra od 17.00 dočekuje Smederevo. Crno-beli su u dobroj formi, imaju sedam uzastopnih pobeda u ligi, a Smederevo u utakmicu ulazi sa četiri uzastopna poraza. Sutra od 13.30 OFK Beograd dočekuje čačanski Borac posle ubedljive pobede od 5:0 nad Kolubarom u Kupu Srbije, a u isto vreme ekipi Novog Pazara gostuje još neporaženi tim Radničkog 1923.

Povezana vest:  Venger traži "specijalnog" napadača u januarskom roku

Kragujevčani imaju četiri pobede i pet nerešenih utakmica, a Novi Pazar ima pobedu, dva remija i šest poraza. U nedelju od 13.30 Rad dočekuje Javor na Banjici, a Hajduk u Kuli igra sa poslednjeplasiranim Metalcem.