aleksandar_stanojevic_par_sme 

JELEN SUPERLIGA
Stanojević: Ja ću pamtititi pobedu, za druge ne znam
 
Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević posle večerašnje utakmice protiv Smedereva (3:1) rekao je da će on pamtiti samo dobru igru i pobedu svog tima, a ne atmosferu u kojoj je odigrana.
Na tribinama stadiona u Humskoj bilo je prisutno samo 2.910 navijača sa pretplatnim kartama, posle odluke Uprave i policije da na taj način spreči sukob između navijača, koji se prethodnih dana najavljivao u pojedinim listovima.
-Zadovoljan sam igrom i rezultatom. Čestitam igračima na desetoj uzastopnoj pobedi. Utakmica je bila dinamična jer je posle našeg vođstva od 2:0 Smederevo uspelo da se vrati u meč. Međutim, brzo smo se konsolidovali i uspeli da pobedimo – rekao je Stanojević.
Trener Partizana je odmah posle meča razgovarao sa Markom Ščepovićem, koji se posle postignutog gola opet raspravljao sa navijačima sa istočne tribine.
-Ščepović ima problema sa jednom osobom sa tribina, ne znam šta mu govori, ali očigledno je da ne može da se suzdrži i ponaša kao profesionalac. Shvatio je da je pogrešio i sigurno ćemo još pričati na tu temu – istakao je Stanojević.
Trener Smedereva Dragan Ðorđević rekao je da posle Kupa nije uspeo dobro da pripremi ekipu jer nema dovoljan fond igrača.
-Pokušao sam sa izmenama u drugom poluvremenu, uspeli smo da napravimo kakvu-takvu ravnotežu, postigli gol i imali još nekoliko polušansi. Okrećemo se veoma važnoj utakmici u sledećem kolu protiv Rada kod kuće – zaključio je Ðorđević.
PHOTO: ataimages.rs
Povezana vest:  Uhapšeno više od 100 navijača u Istanbulu