antonio_cassano

Galijani: Kasano je dobro, nadam se da će uskoro kući

 

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani izjavio je danas da je uveren da će se fudbaler tog kluba Antonio Kasano uskoro oporaviti i napustiti bolnicu.

-Upravo sam razgovarao sa Kasanom. Oseća se bolje i ubeđen sam da će se oporaviti. Dobro je raspoložen i zvučao je smireno. Ovakvi problemi su, nažalost deo života, i fudbaleri su ljudska bića i kao svi mi imaju problem – rekao je Galijani.

Povezana vest:  19. KOLO JELEN SUPER LIGE, Kaluđerović doneo pobedu Radu

Kasano je primljen u bolnicu zbog problema sa vidom i ravnotežom i trenutno se nalazi na pregledima kod neurologa. Italijanski fudbaler je u subotu uveče prebačen na testiranje u polikliniku nakon što je ekipa doputovala iz Rima, gde je u prvenstvenoj utakmici pobedila Romu sa 3:2.

-Kasano je jak kao i Ðenaro Gatuzo. Nisam lekar da dajem prognoze, ali sve će biti u redu. Svi u klubu su zabrinuti za njihovo stanje, nadam se da će se uskoro oporaviti – rekao je Galijani.

Povezana vest:  Ćurčić: Nećemo se samo braniti, prekid naša šansa

Pored Kasana, Milan u narednom periodu neće moći da računa ni na Gatuza, koji je nedavno požalio na problem sa očnim nervom i uskoro će morati na operaciju.