jelensuperliga logo

FK Sloboda: Kasalica odradio kaznu u Kupu

 

Konsultacije oko prava nastupa napadača su obavljene sa generalnim sekretarom Zajednice superlige i nadležnima za tumačenje propisa u FSS – kaže generalni sekretar Užičana. Napadač Slobode PS Filip Kasalica imao je pravo nastupa na meču protiv Crvene zvezde, jer je kaznu, isključenje zbog dva žuta kartona na prvenstvenom meču sa Borcem, odradio u Kup utakmici protiv Smedereva.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA 2010, Raspored utakmica

Ovo tvrdi generalni sekretar Užičana Predrag Vitić, koji je naglasio da su konsultacije oko prava nastupa Kasalice vođene sa čelnim ljudima Zajednice superligaša i nadležnima za tumačenje propisa u FSS, koji su potvrdili da Kasalica ima pravo da igra protiv crveno-belih.

Sve se ovo dogodilo oko prava igranja strelca vodećeg gola za Slobodu na meču protiv Crvene zvezde (1:1) Filipa Kasalice.

Povezana vest:  Umro legendarni golman Grošič

– U skladu s disciplinskim pravilnikom FSS Filip Kasalica je imao pravo nastupa u ovom meču. Igrajući protiv Borca u prethodnom kolu, isključen je zbog dva žuta kartona i suspenziju je odradio u kup utakmici protiv Smedereva. Konsultacije oko prava nastupa su obavljene sa generalnim sekretarom Zajednice superlige Žućom Jankovićem i nadležnima za tumačenje propisa u FSS, koji su potvrdili da Kasalica može nastupiti u utakmici sa Crvenom zvezdom – izjavio je za zvanični sajt kluba generalni sekretar Slobode Point.

Povezana vest:  Vidić ne razmišlja o odlasku iz Mančestera