simo_krunic_rad_jag_1

Krunić: Neće nas zavarati loši rezultati Čačana

 

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da njegovu ekipu na gostovanju Borcu iz Čačka očekuje izuzetno težak zadatak, ali da je uveren u nastavak pobedonosne serije. Jagodinci imaju niz od četiri uzastopna trijumfa, odnosno pet na poslednjih šest mečeva. Bez poraza su još od duela sa Partizanom 10. septembra.

Povezana vest:  Čelsi Drogbi nudi novi ugovor

-Borac ima jako kvalitetnu ekipu koja igra dobro, ali su sticajem nekoliko nesrećnih okolnosti i nedostatku sportske sreće izgubili neke utakmice, Međutim, tih par loših rezultata nikako ne bi smeli da nas zavaraju – rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

On je dodao da od igrača očekuje da pruže maksimum i da onda rezultat sigurno neće izostati.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati utakmica 33. kola i tabela

-Idemo u Čacacak da se nadigravamo, želim da momci imaju pristup kao ne prethodnim utakmicama i to mi je najvažnije – poručio je Krunić.

Najbolji strelac Jagodinaca Ognjen Mudrinski bio je za nijansu konkretniji u očekivanjima.

-Njima su bodovi preko potrebni, ali i mi želimo trijumf kako bismo u što boljoj atmosferi dočekali Crvenu zvezdu – istakao je Mudrinski.

Povezana vest:  Ivanović: Za nas kvalifikacije tek sad počinju

Posle deset odigranih utakmica u prvenstvu Srbije Jagodina se nalazi na šestom mestu sa 17 bodova, dok je Borac na 14. poziciji sa svega šest bodova. Utakmica se igra u subotu od 13 časova na stadionu kraj Morave.