sinisa_mihajlovicMihajlović demantovao razgovore sa Interom

 

Bivši reprezentativac Jugoslavije Siniša Mihajlović demantovao je napise u italijanskim medijima da će naredne sezone preuzeti ekipu Intera, ukoliko Žoze Murinjo odluči da napusti šampiona Italije.

-Niko me iz mog bivšeg kluba nije zvao. Uvek vam godi kada čitate da su za vas zainteresovani velikani kakv je Inter, ali u ovom slučaju to su samo spekulacije bez osnova – rekao je Mihajlović za list Đornale di Sicilija.

Povezana vest:  Čeh: Suarez nije simulant

Srpski fudbaler je igračku karijeru završio u Interu 2006. godine, a u naredne dve sezone bio je pomoćnik šefa stručnog štaba „nero-azura“ Roberta Manćinija.

Iako je Inter u tom periodu osvojio dve titule prvaka Italije, čelnici kluba su ih smenili i doveli Murinja.

-I dalje sanjam da se vratim u Inter, ali znam da moram da se usavršim kao trener. Sa Katanijom imam ugovor do juna naredne godine i odradiću ga do kraja, a posle toga ćemo videti šta će se dešavati – rekao je Mihajlović.

Povezana vest:  Paulinjo pauzira mesec dana zbog povrede

Po odlasku iz Intera, Mihajlović je početkom novembra 2008. preuzeo Bolonju, ali nije imao previše uspeha i u aprilu naredne godine dobio je otkaz.

U decembru prošle godine preuzeo je Kataniju, kada se činilo da klubu sa Sicilije nema spasa. Nakon poraza u debiju protiv Livorna, direktnog konkurenta u borbi za opstanak, usledila je pobeda na gostovanju protiv Juventusa, da bi Katanija u martu pobedila i Inter i na kraju završila na 13. mestu Serije A.

Povezana vest:  Mihajlović od sutra na terapijama, vodiće treninge "online"