bsk_partizan_gol_petrovica

Milanović: Igraćemo strpljivo protiv Partizana

 

Trener BSK-a iz Borče Saša Milanović rekao je danas da se njegovi fudbaleri neće povući protiv Partizana u 11. kolu Super lige Srbije, ali da će igrati strpljivo.

-Nećemo se povući, to je sigurno. Nećemo ni srljati i žuriti u svakom napadu da uradimo nešto. Bićemo strpljivi, naša šansa je da kontranapadima probamo da ih ugrozimo – rekao je Milanović.

Utakmica na stadionu u Borči igra se u subotu od 13.00, a Milanović je istakao da je Partizan najorganizovaniji klub u Srbiji.

Povezana vest:  Morinjo: Brine me fizička pripremljenost Koste

-Partizanu se ne preti. Kada pogledate njihove rezervne igrače shvatite da svaki trener koji bi ih imao na raspolaganju mogao da uđe u prve tri ekipe u Srbiji. Imamo pravo na mušku, poštenu borbu, pa šta se desi – rekao je Milanović.

Trener BSK-a je naglasio da će utakmicu propustiti kapiten Aleksandar Radunović i da još nije sigurno da li će igrati golman Ljubo Kovačević i napadač Aleksandar Đukić.

Povezana vest:  Glumac Martin Šin ponosan na svog sina

-Radunović je protiv Jagodine u prošlom kolu izašao na poluvremenu i sigurno neće igrati. Đukić i Kovačević su dobili neke udarce I još su pod znakom pitanja – rekao je Milanović.

Fudbaleri BSK-a su u prošlom kolu izgubli od Jagodine, a pre toga u pet utakmica u Super ligi osvojili su 11 bodova.

-Imali smo jako pozitivnu seriju. Bilo je, ipak, jako teško, napor je bio žestok. Protiv Jagodine je došao pad i mi nišmo odigrali kako smo želeli. Jagodina je jako kvalitetan tim, sa puno dobrih pojedinaca i imaju veliki dijapazon igrača – rekao je Milanović.

Povezana vest:  Handanović u Interu do 2021.

BSK je na stadionu u Borči u utakmicama Super lige do sada neporažen. Pobeđen je OFK sa 1:0, a utakmice protiv Novog Pazara i Radničkog 1923. završene su nerešeno.