kzn_4_nov

Prosinečki: Imamo problema sa povredama, verujem u pobedu

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki kazao je danas da ekipa ima malih problema sa povredama ali da veruje da će oni koji budu nastupili protiv OFK Beograda u 11. kolu Super lige dati maksimum i da će pobediti.

-Kadu i Darko Lazović neće moći da igraju sutra, dok je nastup Ćosića neizvestan. Srđan Mijailović je bolje i ponovo je u konkurenciji za tim – rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Zvezde.

Povezana vest:  Rikardo Karvaljo počeo da trenira

On je ocenio da su se Kadu i Lazović povredili u nezgodno vreme, pošto dolaze ‘jake’ utakmice.

-Srećom slede dve nedelje pauze zbog reprezentacija i verujem da će se oni oporaviti do nastavka prvenstva. Niko ne bi ni pitao o povredama da pobeđujemo – rekao je trener crveno-belih.

Zvezda sutra u 18.00 časova igra kao domaćin protiv OFK Beograda a Prosinečki je kazao da njegov tim nema prava na grešku.

Povezana vest:  Brazilskim fudbalerima treća pobeda na Olimpijskim igrama

-Moramo da pobedimo, nemamo više prava na kiks jer Partizan ima četiri boda prednosti. Postoji pritisak ali to je normalno u Crvenoj zvezdi – kazao je Prosinečki.

On je ocenio da OFK nije dobro počeo sezonu ali da igra sve bolje I da se radi o kvalitetnoj ekipi. Fudbaler crveno-belih Stevan Reljić rekao je da su igrači Zvezde remijem u užicu u prošlom kolu sa Slobodom Sevojno potrošili sve kredite i da sada svaku utakmicu moraju da pobede.

Povezana vest:  Amrabat u Malagi za 3,5 miliona evra