Mediji:Blan menja Morinja ako Inter ne osvoji Ligu šampiona 

FC_Inter_logoTrener Bordoa Loran Blan zameniće na klupi Intera Žozea Morinja ako Portugalac ove sezone ne osvoji Ligu šampiona sa italijanskim klubom, preneli su danas mediji. 
Mediji navode da je vlasnik Intera Masimo Morati impresioniran Blanovim rezultatima sa Bordoom i da bi francuski trener mogao pređe u Inter ako uprava italijanskog šampiona poželi da zameni trenera. 
Blan je prošle sezone osvojio šampionsku titulu sa Bordoom i tako prekinuo sedmogodišnji niz Liona, a ekipa je trenutno lider francuskog prvenstva. 
Bordo ove sezone dobro igra u Ligi šampiona, ekipa je u grupnoj fazi takmičenja pobedila Juventus i Bajern iz Minhena, a u prvoj utakmici osmine finala Bordo je sinoć pobedio Olimpijakos na gostovanju sa 1:0. 
Mediji navode da uprava plavo-crnih zahteva od Morinja da ove sezone osvoji Ligu šampiona sa Interom, ali i da su čelnici kluba razočarani njegovim ponašanjem, pošto se Portugalac konstantno sukobljava sa medijima i čelnicima Saveza. 
Francuski mediji su ranije naveli da bi Blan po završetku Svetskog prvenstva u Južnoj Africi mogao da zameni selektora Francuske Ramona Domeneka, ali trener Bordoa je odbacio tu mogućnost. 

Povezana vest:  Vlasnik Lejtona suspendovan zbog šutiranja pomoćnog trenera