PRIJATELJSKI MEČ SEVERNA IRSKA – SRBIJA 1:0 (0:0)

Antić odlično promešao karte

Dugo najavljivana prijateljska utakmica između Severne Irske i Srbije odigrana je večeras u Belfastu na Vindzor parku. Srbija je nastavila pobednički niz. Ovoga puta pala je i rerpezentacija Severne Irske rezultatom 1:0 (0:0).

radomir antic

Selektor Antić počeo je utakmicu sa formacijom 4-4-3 i to sa Lazovićem, Tošićem i Jovanovićem, kao napadačima dok je na golu bio Isailović.

Povezana vest:  Katar počeo da gradi prvi stadion za SP 2022.

 

Prvo poluvreme nije donelo nikava iznenađenja. Više loptu u posedu imali domaći fudbaleri. Prva šansa bila je u 10 minutu. Kuzmanović j eodlično šutirao ali na kraju bio je samo korner. Irci su odmah uzvratili. Mekgin je odlično šutirao ali se istakao Isailović.

Najbolju šansu Orlovi su imali upred kraj prvog poluvremena. Kolarov je odlično prošao a Kuzmanović je iz dobre pozicije šutirao ali preko gola.

Povezana vest:  Stanojević: Dobro smo otvorili utakmicu, posle je bilo lakše

Na ovoj utakmici dozvoljeno je šest promena.

U drugom poluvremenu u igru je ušao Miloš Krsić koji je odmah napravio odličnu akciju, u prvoj akciji, bio je u gol šansi.

Tek u 57 minuti meča efektnim napadom gde su učestvovali Tošić i Kačar kao i Danko Lazović koji je postigao gol . ovo je Lazoviću bio 10 gol koji je Lazović postigao.

Povezana vest:  Nikola Maraš: Proleće će proteći u znaku Rada!

Dejan Lekić, napadač Crvene zvezde zamenio je, odmah posle, toga Danka Lazovića.

Sledeću utakmicu, reprezentacija Srbije će igrati u sredu, protiv Južne Koreje. Meč će zakazan za 14:30, na stadionu Fulama, „Krejven kotidžu“