NACIONALNA SINERGIJA – nova TV enegrija SRBIJE 

TV_Nacionalna_4NACIONALNA – novi i jedinstveni televizijski program startuje sutra, 15. novembra na TV stanicama širom Srbije. Procena je da oko dve trećine potencijalnog TV auditoriuma smatra da „na televiziji nema šta da se gleda“, a program Nacionalne je prvenstveno njima namenjen.
Naš prioritet biće program koji do sada nije emitovan ni na jednoj domaćoj televiziji, osim u slučaju pojedinih serijskih programa gde je neophodna repriza nekih epizoda zbog kontinuiteta radnje.
Mnoge uspešne serije koje se prikazuju u svetu, iz nepoznatih razloga su “preskočile” našu zemlju, a zadatak NACIONALNE biće da ih predstavi i publici u Srbiji. 
Program NACIONALNE biće ekskluzivan, što podrazumeva jedinstvene ugovore sa dve najveće holivudske kompanije, 20th Century Fox i Universal. 
Za publiku u Srbiji rezervisali smo nove epizode serija Dr. Haus, Krstarica Galaktika (Battlestar Gallactica), Odeljenje Za Specijalne Žrtve (Special Victims Unit), Monk, Zločinačke Namere (Criminal Intent), kao i najnovije serije Kuća Lutaka (Dollhouse), Laži Me (Lie To Me) ili Leverage.  
Na NACIONALNOJ ćemo gledati i hit filmove, kao što su: Umri muški 4 (Live Free Or Die Hard), Đavo nosi Pradu (Devil Wears Prada), Simpsonovi – Film (Simpsons The Movie), Noć u muzeju 1 i 2 (Night At The Museum), Opasnost u Bangkoku (Bangkok Dangerous ), Nebesko kraljevstvo (Kingdom Of Heaven), Ledeno doba 2…
NACIONALNA na male ekrane vraća i omiljene kvizove i emisije kratkih formi, kao i TV lica koja smo nekada rado gledali, a koje volimo i poštujemo I dalje. 
Iako NACIONALNA nije televizijski kanal, osobine koje poseduje omogućavaju joj da njen program prati blizu 95% stanovništva Srbije, pa će gledanost novog jedinstvenog TV programa od prvog dana biti praćena od strane agencije za istraživanje gledanosti – AGB Nielsen Media Research. 
Direktor programa i glavni urednik NACIONALNE biće Robert Nemeček, što u startu svima može uliti sigurnost i veru da na najkvalitetniji način NACIONALNA pozitivno menja TV program u Srbiji. 
Lica NACIONALNE su: Ivan Zeljković, Sandra Lalatović, Ivan Ivanović, Jelena Helc iDragan Gulić. Već od 15. novembra predstaviće vam se sa novim emisijama, ali i nekim starim, kroz koje su postali poznati.

Povezana vest:  Humanitarnom ski trkom NLB Komercijalne banke i A1 Srbija obezbeđena donacija za BELHospice